Monthly Archives: februari 2011

Skidor på längden i Stensätra

Natur och fritid på schemat i dag. Skidor kontra skridskor och man fick välja och till min förvåning så ville alla åka skidor. Pelle gjorde ett ryck och inventerade skidlagret och Julie åkte hem och hämtade ett några par. Ja vi kunde faktiskt förse alla med den utrustning som krävdes för ändamålent. Ett helt gäng hjältar som skulle åka skidor i Stensätra. Jajamen, skidor på längden blev det minsann. Med skräckblandad förtjusning, pirriga magar och på darrande ben så tryckte vi in oss i Språngisbussen, lite väl många kanske men det gick. Busigt! På plats i Stensätra upptäckte vi att en skola med småttingar hade friluftsdag. Men herregud hur skulle detta gå? Med beslutsamma steg gick vi 10 glada skid entusiaster till spåret. När utrustningen väl var på så känndes det halt, väldigt halt och vingligt och jag förmodar att den känslan delade jag med de övriga i gruppen. Men som sanna hjältar som vi är på Språngbrädan och som vågar utmana oss till förändrig så tog vi sats. Japp, de flesta av oss åkte 2,5 km spåret. Otroligt jobbigt men superkul.

En reflektion jag gjorde var att alla i gruppen hade det där ljuvliga barnsliga leendet över att ha fixat det. Guldmedaljer till alla. Jag är sååå stolt! Vi blev barn på nytt hela gänget för en dag och det här ska vi göra igen. Nu vankas välförtjänt lunch och den ska vi njuta av.

Tack och hej från skidrektorn…

Hälsans Sida

Hej och välkommen till vår hälsosamma sida. Här kan du läsa lite om våra vårluncher, festmåltider och eventuellt hitta lite recept