Monthly Archives: mars 2013

Match Fredag!

På fredagarna åker vi på olika äventyr och alla får en chans att pröva roliga utmaningar. I fredags stack vi i arla morgonstund till Gävle och spelade badminton. Både dubbelspel och singel lir. Uppskattat av samtliga 13 spelare. Svetten lackade å adrenalinet flödade och till varje pris skulle fjäderbollen över nät. Alla kämpade efter bästa förmåga. Det blev som vanligt en toppen fredag.

image

Dubblar, don’t give up!

image

Heja, här spelas för glatta livet!

image

Therese och Pelle slutkörda av alla elever. Vi styrde sen hem till en god fredags lunch. En typisk fredag på Språngbrädan!

Kafferep på Språngbrädan

Vi på skolan älskar traditioner och tar alla tillfällen att få fira. Födelsedagar kommer tack och lov med jämna mellanrum, tur det för då blir det lite av en fest. Idag hade vi en av ämneshandledarna som hade födelsedag. Efter veckor av tissel å tassel och planering mellan elever, köksan våran och ”chefen” så överraskade vi idag med ett äkta traditionellt kafferep.

image

Kanelbullar och 7 sorters kakor förgyllde vår eftermiddag. Mums! Nu väntar vi på nästa firande som lyckligtvis sker redan i morgon då en elev fyller!

Språngis och Göransson Arena

DSC_0129

På Språngbrädan gör vi många roliga utflykter och spännande äventyr. I dag hade vi förmånen att få hela vår fina arena, Göransson Arena, bara för oss på Språngbrädan. Nästan alla i huset stack  iväg i morse mot arenan, spända, laddade, glada och naturligtvis med glimten i ögat.  Skridskor, hjälmar, klubbor och bandybollar i mängder bubbades.

DSC_0142

14 st vågade utmana sig själva med att entra den enorma isen. Läskigt, spännande och halt såklart. Det blev faktiskt en bandy match på plats. Nu vet vi hur SAIK har det. Tror varenda kotte hade maxat adrenalin påslag.

DSC_0091

Några valde också en promenad i solen.  Alla var vi saliga av lyckorus efter denna utmaning. We will be back!

Tack alla som gjort denna dag möjlig för oss. DSC_0069