Bus KUL i Högbo Fredagen 18/3


På önskemål från Språngbrädans härliga elever så ville de åka till Högbo igen och göra en repris på föregående fredag. Den här gången skulle vi ha korvgrillning som en given punkt. Alla vaknade denna fredag till busväder, alltså Kung Bore lyfte ett finger och snöade på oss igen. Vi som längtade efter våren så innerligt. Men detta hindrade inte Språngbrädans vikingar från att klä sig i full vinter stass och bege sig med 6 åkmadrasser och kassar med korv och tillbehör.

Sagt och gjort väl på plats var vi 11 st elever och 3 st staff. Alla blev barn på nytt igen. Vi åkte kors och tvärs, i puckelpist groparna, racing ner för, vi knöt i hop oss till ett massivt gäng. Högbobacken var våran, vi ägde den, för alla andra aktade på sig när vi kom som spjut ner för backen. Jag kan nog ana varför, för det hade nog jag också gjort.

Korven som grillades över öppen eld smakade hur härligt som helst, kaffet och te luktade ljuvligt precis som sig bör när man är ute. Vi hade verkligen en BUS KUL dag denna fredag. Alla elevers reflektioner som de gjort över den här dagen har en röd tråd nämligen att alla haft det skönt och kul tillsammans.

One response to “Bus KUL i Högbo Fredagen 18/3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *